Tvoja karijera počinje ovde

NIŠ

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST  organizuje 14.  Sajam poslova i stručnih praksi – „Job Fair“. Sajam će se održati od 7. do 9. marta 2022. godine. Sajam će biti održan uživo u novom delu zgrade Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu i onlajn putem live stream-a na platformi Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST. 

    „Cilj ovog događaja je da sa jedne strane studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži pomoć prilikom traženja posla ili stručne prakse, a sa druge strane da se izađe u susret kompanijama i obezbedi im mlade, kvalifikovane, motivisane i ambiciozne kadrove za traženu struku“, ističu organizatori  Sajma.

    Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija i na taj način steknu iskustvo u komunikaciji, intervjuima za posao, a nakon odabira i određene veštine u samom poslovanju.

    Takođe, studentima i mladim ljudima će biti organizovane besplatne radionice, prezentacije kompanija, seminari i treninzi. Ovo će im omogućiti da unaprede veštine koje su cenjene u savremenom poslovanju i učiniti ih konkurentnijim na tržištu rada.

    Više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama i pokroviteljima sajma mogu se pronaći na adresi www.jobfairnis.rs. Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare