TV Spektri: Jonuz Musliu sa sinovima verbalno napao suvlasnika televizije

BUJANOVAC

Televizija Spektri iz Bujanovca saopštila je danas da je predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliu,  sa svojim sinovima,  u subotu  verbalno napao jednog od vlasnika ove televizije  Dželjalja Beljuljija.

U saopštenju dostavljenom JUGpressu se navodi da se incident dogodio u subotu  u prepodnevnim satima, na centralnom trgu u Bujanovcu.

U saopštenju se dodaje da je Beljulji  sedeo u jednom od kafića i pio kafu kada mu je prišao Musliu, zajedno sa  svoja dva sina, koji su, navodi se ” pretili fizičkim napadom”.

TV Spektri objašnjava u saopštenju da nije došlo do fizičkog obračuna “zahvaljući brzoj intervenciji prisutnih gostiju u kafiću” i  da je  ” incident završen psovkama i pretnjama Musliuovih sinova na račun Beljulija”.

U saopštenju  se navodi i da je ” Jonuz stajao i samo posmatrao situaciju”.

U saopštenju se tvrdi da je ” povod  za napad na Beljulija  uredjivačka poltika TV Spektri koja je kritički nastrojena prema predsedniku SO Bujanovac i predsedniku Nacionalnog Saveta Albanaca Jonuzu Musliuu”.

Ovaj slučaj je prijavljen bujanovačkoj policijia a TV Spektri navodfi d aočekuje da se uključi i Osnovno javno tužilaštvo .

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare