TV Leskovac prodata Radojici Milosavljeviću

LESKOVAC

Posle više dana nagadjanja medju zaposlenima i u leskovačkoj čaršiji, danas je glavna i odgovorna urednica TV Leskovac Nataša Djordjević potvrdila da je ta medijska kuća prodata Radojici Milosavljeviću, biznismenu iz Kruševca koji je kupio više lokalnih televizija u Srbiji .

Dosadašnja glavna i odgovorna urednica je najavila da i sama odlazi iz Televizije Leskovac.

Ova televizija je jedini medij u Leskovcu, čiji je osnivcač bila lokalna samouprava, a kome su lokalne vlasti obezbedile i prostor na trajno korišćenje u centru Leskovca.

Dobri poznavaoci prilika tvrde da je taj prostor , pored brenda koji ima ime ove televizije, najatraktivniji deo kupovine.

U narednim danima će se videti ko će, zapravo, činiti redakciju ove televizije sa novim vlasnikom kao i da li će da se ponove slučajevi iz drugog gradova gde je Radojica Milosavljević kupovao televizije, da novac potrošen na te kupovine dobije iz gradskih i opštinskih budžeta na ime sufinansiranja javnog interesa u medijskim projektima kao i preko direktnih ugovora sa javnim preduzećima i ustanovama koji su na mesečnom nivou plaćali odredjene iznose.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare