Tužilaštvo arhiviralo slučaj eksplozije na trafo stanici u Bulevaru Nikole Pašića

LESKOVAC

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu arhiviralo je slučaj eksplozije na trago stanici u Bulevaru Nikole Pašića, koja se dogodila u aprilu ove godine, rečeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress.

Eksplozija je izazvala i požar na trafo stanici a stručnjaci kažu da je to izazvalo i zagađenje vazduha od štetnih materija koje su gorele nekoliko sati.

A eksplozija je mogla da izazove i požar na okolnim zgradama. Sreća da nije.

Ipak “iz podataka prikupljenih u predistražnom postupku, povodom prijave događaja – eksplozije na trafo stanici u Bulevaru Nikole Pašića, tužilaštvo nije našlo da stoje osnovi sumnje da je učinjeno krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti, zbog čega su spisi predmeta arhivirani”, odgovorila je na naše pitanje portparolka Osnovnog javnog tužilaštva Marina Kecojević.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Država zvana krpi rupe na d.pe
Država zvana krpi rupe na d.pe
1 godina pre

Svedoci smo brige za najsiromasniji sloj koji se uvećava zbog nesistematske brige države. Povećava se minimalac, pomaže penzionerima. Non stop država krpi rupe.Svetska kriza nije donela poskupljenja od 300% svega. U svetu su poskupljenja jednocifren ili dvocifren procenat. Zato što gas ne učestvuje sa 100% u sastavu svakog proizvoda, nego daleko manje. Novinari bi mogli da sastave spisak identične potrošačke korpe i prošetaju je od Mađarske, preko Austrije, Grcke Svedske, Holandije, Nemačke i Švajcarske. Meso u skupljoj državi danas je 500 din za kilo svinjetine, a 700 din za kilo junetine. Kad nesposobna država kadrira Brnabich, Tepavcevic, Sinišu, Jorgovanku po kriterijumu nije važno koliko si sposoban u struci sve dok si poslušan jednom čoveku koji, videli smo, radi isključivo na sopstvenom rejtingu zarad dugoročnog opstanka. Da li svi pobrojani političari na funkcijama odgovornim za život gradjana žive od 300 evra mesečno? Naravno da ne. Žive sa 3000 evra mesečno. I to treba da je zahtev svakog građanina. ZELIM DA ZIVIM KAO POLITICAR KOJI MI KROJI ZIVOT. TACKA. Kako ostale države uspevaju da uspostave sistem zadovoljnih gradjana, treba prepisati. Debili, aferasi, lopovi, nemoralni, nisu na čelu njihovih država. Zato je u takvim državama uspostavljen balans, pravedniji standard, njima će država kao bogatija jer je nisu pljačkali političari sa svojom debiloidnom decom godinama unazad, obezbediti po 1000 evra pomoći. Plus po 150 evra trajno povećanje na platu u javnom sektoru. Dolazimo do toga da mi nismo imali sposobne ekonomiste. I u drugim državama seljak proizvodi voće, povrće, čuva stoku i prodaje meso. Ali kod nas je jedino mešanje države davanje subvencija bez ikakve to tržišne selekcije za nedostajući robu, bez da se proprati ako seljak ima pomoć, da li od toga imaju korist svi od čijeg novca je pomoć izdvojena. Tako je, gradjani nisu proizvođači ali su davaoci subvencija pa im se seljak zahvalio sa 700 din cenom za kilo svinjetine i 1300 din cenom za kilo junetine. I heroin i kokain si bili jeftiniji i od jagoda i od trešanja. Seljak, nema pezorativni smisao. Ali u inostranstvu on se oseća građaninom, i časno radi svoj posao. Kod nas se sudi s komšijom tri generacije unazad i unapred. Kod nas ima tri duše. Seljačku, mučeni i pokvarenu. Seljak u inat komšiji drugom seljaku sve čini iz pakosti. A tek građanima, žele im sve najgore. Kako samo Srbija tu raslojenost, to zlo, pokvarenost, bezobrazluk, nezahvalnost ne ume da kanališe? Čujem Brnaba poziva neke nezadovoljne da razgovaraju sa njom. A o čemu? Da štrika ne zna. O majčinstvo pojma nema. Nije stručnjak ni društvenih ni prirodnih nauka, dakle zena bez radnog iskustva. NALED nije nikakvo iskustvo da budeš premijer. Ali zato njeno Hvala Vučiću, Srela sam Vučića, Predsednik i ja smo juče prošetali, Vučić radi celu noć, valjda zato ona jeste premijer i mi tu gde jesmo. Krpi rupe na d.pe.

Potop
Potop
1 godina pre

Kada si politički podoban zaštićen si kao beli medved.