Turistički potencijal Leskovca predstavljen u Bugarskoj

LESKOVAC

Tema konferencije za medije je učešće TOL-a na Međunarodnom sajmu turizma „Holiday & Spa Expo 2018“ u Sofiji, kao i nastupi na karnevalima u Sloveniji i Makedoniji. Direktor Nebojša Kocić je rekao da je na sajmu prezentovana kompletna turistička ponuda našeg grada.

„Mi smo dobili mogućnost da se predstavimo na štandu Turističke organiazcije Srbije, koja je bila inostrani partner ovog sajma. Pored nas, predstavilo se još 15 gradova iz Srbije. Predstavljanje turističkog potencijala Leskovca u Bugarskoj je od izuzetne važnosti, s obzirom da u poslednjih nekoliko godina beležimo značajan porast poseta iz ove zemlje. Posetioci štanda su imali prilike da degustiraju proizvode sa leskovačke skare, a lepu atmosferu uveličao je i bleh orkestar Elvisa Bajramovića.“

Direktor Kocić je najavio i nastup TOL-a na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će se održati pod sloganom „Odmor te čeka“ krajem februara.

„Ovo je jedan od najvećih i najposećenijih sajmova u ovom delu Evrope. Okupiće preko 1100 izlagača iz 60-ak zemalja, a zemlja partner biće Grčka. Mi ćemo učiniti sve napore da u što boljem svetlu prikažemo kompletnu turističku ponudu našeg grada (manifestacije, kulturno-istorijske spomenike, prirodne atrakcije i gastronomska ponuda).

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare