“Turistički cvet” za leksovačku “Roštiljijadu”

LESKOVAC

Ovogodišnji dobitnik „Turističkog cveta“, najprestižnije nagrade u oblasti turizma kao najbolja manifestacija, je leskovačka „Roštiljijada“. Ova nagrada se 36. put dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima. Odluku o dodeli nagrada doneo je žiri kojim je predsedavao profesor Slobodan Čerović, a činili su ga novinarka RTS-a i voditeljka „Šarenice“ Ana Emić, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja Ivan Trifunović, zamenica direktorke TOS-a, Vesna Zlatić, i član Upravnog odbora Turističke organizacije Srbije Aleksandra Urošević.

U formiranje konačne ocene, kao šesta ocena koja se dodaje ocenama članova žirija, uključena i ocena koja se dobija na osnovu glasanja internet publike. Ove godine u konkurenciji je bilo preko 70 kandidata u 7 kategorija, a žiri je prilikom glasanja posebnu pažnju obratio na kreativne inicijative i angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda Srbije bila obogaćena i istovremeno prilagođena uslovima izazvanim epidemijom virusa Korona.

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mile
Mile
2 godine pre

Dobro je da se o nama priča po celoj Srbiij, a i šire, u vreme ove manifestacije. Činjenica je da je naš roštilj najbolji u bivšoj SFRJ, a i šire. A nešto moramo i da pretrpimo.
A to što direktor ima kupljenu diplomu nije ništa novo. Bili su i neki bez diplome visokih škola direktori ove institucije, što govori o tome koliko im je bitna. Koliko ljudi ima ovakve diplome, a rade za državu, odnosno u državnim institucijama? Počev od Tome Nikolića pa na dalje. Hiperprodukcija diploma je rak rana ove države, a prosveta je dostigla dno dna. Sada nije časno imati diplomu visoke škole, jer su troškovi visoki, a rezultat vrlo jako neizvestan. Ako se ne učipiš džabe ti diploma, pa i sa državnih fakulteta. A i članska karta je obavezna, i šta uz to ide.

Jesi li ti muzičar?
Jesi li ti muzičar?
2 godine pre
Odgovori  Mile

Znam da Koce ima diplomu niške Više muzičke škole. Verovatno su mu “obezbedili” i Muzičku akademiju :)))))

Djura Leskovac
Djura Leskovac
2 godine pre

Ma jok, on samo tetki nosi lek.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
2 godine pre

Prosto je neverovatno da nekadašnji šofer Higijenskog zavoda, a doskorašnji svadbarski muzikant (kažu stručnjaci “ne baš naročit”), koji je kupio diplomu u 6. deceniji svog života (ni sam pojma nema koju?!), prima najprestižnije turističko priznanje zemlje Srbije za manifestaciju za koju se govori, da je lično državni sekretar zadužen za turizam, ocenjujući je, rekao:

– Pukli smo!

A za koju je dr Kon kazao da nikako nije smela da se održi jer nije ni dobila dozvolu Kriznog štaba za održavanje, kao uostalom ni jedna druga u toku proteklog leta!!!
Bila je to najgora i najnebezbednija Roštiljijada svih vremena i to svi Leskovčani veoma dobro znaju. I kao takva je “odlikovana”?!

– Pa Nestoroviću, gde će Vam duša? Pa zar ste od najvećeg Meskovog poltrona (znate Vi to bolje od mene) našli da pravite novu Miru “muzejsku” i najubavo gradonačelnikovo kuče?

P.S.

Poštovana doktorice, samo pokušajte da ga branite, ma samo kažite “A”, i potpaliću ga baš kao onaj pelet što mu njegovi upošljenici u toku i nakon radnog vremena unose u podrum.
Ma još bolje, ko onaj ketering što mu na istu adresu veoma često dovoze iz “Apostolovića”, a koji on, umesto da plati novcem, parafira svojim prepismenim autogramom!

A peglačnica računa, radi li radi. 🙂

Zadnji put uredio 2 godine pre Djura Leskovac
Neću da taksiram ću dobijem kovid
Neću da taksiram ću dobijem kovid
2 godine pre
Odgovori  Djura Leskovac

Pošto start, prijatelju noći?

Ne preskači terapiju
Ne preskači terapiju
2 godine pre
Odgovori  Djura Leskovac

….pa uboldovana slova, pa za sisu ċapċanje, pa je kose svoje ĉupao dok je sastavljao esej, pa usklikčnici, pa znakovi čuđenja, pa svaki zarez na svom mestu…. Svako je bolji čovek od tebe, to i nije tako teško. Verovatno i Koce. A sigurno je i zdraviji u glavu.

Djurica
Djurica
2 godine pre

Kolko se razume u dešavanja u TOL, ću pomislim da ovaj Djura tamo i radi.