Turistička organizacija u Bujanovcu snima promo film

BUJANOVAC

Turistička organizacija Bujanovac je,  u saradnji sa RTS-om i Udruženjem proizvođača videograma,  počela snimanje filma o turističkim potencijalima, koji će biti emitovan u okviru serijala RTS „Lepša strana Srbije“.

Film će biti snimljen zahvaljujući sredstvima Ministarstva, trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije I lokalne samouprave Bujanovac koja će za ovu namenu izdvojiti 100 hiljada dinara, rekao je za JUGpress Stanko Ikić, diplomirani turizmolog.

„Televizijska ekipa će u naredna dva dana, zajedno sa predstavnicima Turističke organizacije,snimati  centar grada, manastir  Prohor Pčinjski, arheološko nalazište Kale u Krševici I tradicionalna manifestacija “Škembijada”, objekte seoskog turizma, etno restorane , Bujanovačku banju, Muzičku školu, Bujanovačko jezero i fabriku za proizvodnju mineralne vode.U planu je I snimanje kulturno umetničkih društva “Soko”, “Zeri” i Romsko udruženje “Ibro” I rukotvorine Udruženja „Vredne ruke“ .

“Sam film bi služio kao propagandni materijal Turističke organizacije Bujanovac”, kaže direktor Amet Kadriju . Poseban akcenat se stavlja na turistički I privredni potencijal.  Takođe, moći ćemo  da ga koristimo I za prezentaciju na sajmovima.  Emisija će trajati 30 minuta”,objasnio je  Kadriju.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare