Turistička organizacija Niš otvara info pult na aerodromu

NIŠ

Do kraja meseca Turistička organicacija Niš otvoriće novi info centar na aerodromu Konstantin Veliki.

Na ovaj način putnici, koji u sve većem broju koriste usluge niškog aerodroma će moći odmah po sletanju aviona i iskrcavanju u Niš, moći da dobiju najosnovnije informacije  o gradu, smeštajnim mogućnostima, kulturno istorijskim spomenicima i druge koje su od interesa za prijatan boravak u gradu.

Direktor Turističke organizacije Niš Uroš Parlić rekao je da se trenutno adaptira prostor koji će biti opremljen za potrebe info centra. Za ove potrebe neće biti upošljavanje novih radnike nego će postojeći kadar pokrivati radnici koji sada rade u Turističkoj organizaciji.

Istovremeno se zatvara Info centar koji radi u centru grada u Voždovoj ulici zbog procesa restitucije koja se odnosi na objekat u kome se nalazi Info centar. Sa njegovim zatvaranjem Turistička organizacija Niš ostaje bez odgovarajućeg prostora u episentru grada.

Gradski većnik Miloš Milošević rekao je da grad priprema novi prostor za TON na Trgu kralja Milana, u samom centru grada. Međutim, većnik nije precizirao o kojem se tačno lokalu radi .

U Turističkoj organizaciji Niš za poslednji dan ovog meseca najavljuju otvaranje 18. Sajma turizma. Međunarodni sajam turizma I aktivnog odmora u Nišu je nakon Beogradskog sajma, nejperspektivniji sajam iz oblasti turizma u Srbiji. Svake godine u prostorijama hale “Čair” svoju ponudu I programe prezentuju brojne turističke destinacije turoperateri I turističke agencije iz Srbije, Grčke, Makedonije, Bugarske i Mađarske; etno domaćinstva, spa centri I organizatori manifestacije.

I u ovoj godini, kao  tokom prošlogodišnjeg sajma, biće degustacija gastronomskih specijaliteta  vina koji ove godine nos naziv “Hedonizam I turizam”. Niš je, kako kažu u Turističkoj organizaciji, zahvaljujući svom gostoprimstvu, odličnoj gastronomskoj ponudi I brojnim događajima uspeo u svojoj ponudi da spoji ova dva pojma.

Sajam traje tri dana, od 31. Marta do 1. Aprila. Ulaz za ovaj sajam biće slobodan.  Radno vreme u prva dva dana je od 10 do 19 a poslednjeg dana do 17 sati .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare