Turistička organizacija Leskovca učestvovala na 12. međunarodnom Sajmu turizma i seoskog turizma

LESKOVAC-KRAGUJEVAC

U hali kragujevačkog „Šumadija sajma” održan je 12. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma. Na trodnevnoj manifestaciji predstavilo se 50 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije uključujući nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2021/2022, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, vinarije, a suorganizatori sajma su Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije i Gradska turistička organizacija Kragujevca. Direktor TOL Nebojša Kocić kaže da se i ove godine potenciralo na zajedničkom predstavljanju i promociji turističke ponude našeg okruga i Južne Srbije.

„Pored Turističke organizacije grada Leskovca sa nama na štandu su bile i kolege iz Turističkih organizacija Bojnika i Medveđe. Posetioci sajma su imali priliku da se na jednom mestu upoznaju sa većim delom ponude Jablaničkog okruga, a objedinjena učešća sa ostalim Turističkim organizacijama našeg okruga planirana su i za predstojeće sajmove. Potrudićemo se da na najbolji način predstavimo kompletnu turističku ponudu našeg kraja putem bogatog propagandnog materijala i video prezentacija, a prezentovaćemo sva značajna kulturna i zabavna dešavanja u našem gradu, prirodne potencijale i kulturno-istorijske znamenitosti.”

U okviru sajma, na inicijativu direktorke Turističke organizacije Srbije, odžan je sastanak sa direktorima turističkih organizacija, učesnicima predstojeće Svetske izložbe EXPO u Dubaiju, na kojoj će u periodu od 9. do 15. januara 2022. godine biti održana prezentacija Srbije kao turističke destinacije. Pored najvećih turističkih centara u našoj Republici poput: Zlatibora, Kopaonika, Sokobanje, Vrnjačke banje, Beograda, Novog Sada mogućnost da se predstavi u Dubaiju imaće i grad Leskovac svojim trominutnim promo filmom o gradu Leskovcu i njegovim najznačajnijim turističkim potencijalima.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
mile
mile
2 godine pre

Šta to ima u našem gradu što oni mogu da propagiraju? Da li se vide rezultati njihovog rada? Da li imamo seoski turizam, planinski, ili se cela priča svodi na gradske hotele, roštiljijadu,… Naša deca idu na boravak u prirodi na Taru, Zlatibor, Kopaonik,… A mi ovde uživamo u smogu, koji i sami velikodušno proizvodimo, buci,….

Potop
Potop
2 godine pre

Pobeže Koce od armoniku.A sad će da nam dovode Arape da ih čekaju za velike pare ako uopšte i plate a ti Srbijne u fabrike pravi gume i kablove za njihove džipove.Hopšrapleraj na delu.

Nenad
Nenad
2 godine pre
Odgovori  Potop

Volu Arapi ramuniku. Ako bude imao sreću da ga popnu na astal da im sviri pa da mu lepe dolari.