Tropiko bend za doček pravoslavne Nove godine u Nišu

NIŠ

Tradicionalni doček Pravoslavne Nove godine u Nišu biće  organizovan 13. januara u Parku Svetog Save.

Nišlije će zabavljati „Tropiko bend“.

Iako se već duže vreme „zna“ koja grupa će biti uz Nišlije za doček Srpske nove godine , tek je sada potvrđeno njihovo učešće.

Mada i sada sa malom rezervom jer, kako je rekao predsednik gradske opštine Medijana Nebojša Kocić , koja organizuje doček, žalbeni rok na javnu nabavku koja je sprovedena za učesnika novogodišnjeg programa ,  još traje.

Početak koncerta zakazan je za 22,30 sati i trajaće do jedan sat posle ponoći. U ponoć, po tradiciji biće bogat vatromet.

Celog dana uoči Pravoslavne nove godine za mališane se organizuju prigodni programi u Parku Svetog Save. U 11,00 sati Lutkarsko pozorište iz Niša izvešće predstavu . U 13,00 sati najavljena je još jedna pozorišna predstava, koju bi trebalo da izvede pozorište iz Montane.

Mada meteorolozi predviđaju temperature od minus dva do plus četiri, znači bez velikih hladnoća, ono što može da pokvari uživanje na koncertu je eventualna kiša koja će , kako kažu prognozeri , u nekoliko navrata  padati u Niši.

14.1.2017. Oko 10000 nislija docekalo je Novu godinu po Julijanskom kalendaru ispred crkve Cara Konstantina u Nisu. Foto Sasa Djordjevic

Kako prenose „Južne vesti“ koncert bi trebalo da košta oko 2,1 milion dinara bez PDV-a.

Prošle godine za doček Pravoslavne Nove godine Nišlije je zabavljala Marija Šerifović, a imali su priliku da vide I izuzetnu 3D animaciju sa motivima pravoslavlja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare