Tribina o bezbednosti dece u subotu u pozorištu

LESKOVAC

Profesor srpskog jezika i književnosti u vlasotinačkoj školi Jelena Đokić pozvala je zainteresovane roditelje i direktore škola da dođu i dovedu učenike u subotu, 7. septembra, u 12 časova u Narodno pozorište na tribini koju će držati Igor Jurić ispred fondacije „Tijana Jurić“.

„Ova tribina govori o bezbednosti naše dece. Koliko smo mi u stanju da očuvamo njihovu bezbednost u ovom vremenu, a već više godina unazad se dešavaju stvari koje našu decu ometaju da se razvijaju u pravom smeru. Bezbednost dece koja je najvažnija roditeljima i nastavnom osoblju u školama je samo jedna od tema na tribini na kojoj će Igor Jurić govoriti i o svom ličnom iskustvu. On je čovek koji svojim angažovanjem animira sve prisutne, podiže energiju svih ljudi koji vode brigu o bezbednosti dece. Da li je internet kao internet, odnosno da li su mediji bili kao nekada kada smo mi odrastali, koliko je ovo vreme bezbedno, da li nam deca bezbedno odrastaju, da li mi kao roditelji vodimo računa gde su nam deca i šta da radimo, kako da to sprečimo, kako da sprečimo predatore da dođu do naše dece… Sve su to pitanja o kojima će se govoriti na tribini.“

Na samoj tribini biće predstavljena i knjiga „Armagedon“ u kojoj se nalaze četiri poglavlja o istinitim događajima koja su se desila u Srbiji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare