Tribina Jedinstve Srbije u Zloćudovu: Pod znakom pitanja bila dozvola za korišćene prostorija mesne zajednice

LESKOVAC

Posle jučerašnjeg celodnevnog natezanja, hoće li ili neće Savet Mesne zajednice dozvoliti održavanje tribine Jedinstvene Srbije u prostorijama Mesne zajednice u Zloćudovu, „razum i politička korektnost su na kraju prevagnuli”, ocenila je Irena Cakić, odbornički kandidat Jedinstvene Srbije iz Zloćudova.

Ona je sinoć pred oko 30 meštana Zloćudova i Nomanice istakla da su svi oni, pre svega prijatelji i komšije i da treba zajedno da rade na poboljšanju uslova života u selu, kao i da svako ima pravo da iznese svoje mišljenje i stav.
„Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Leskovcu doneo je odluku o samostalnom izlasku na predstojećim lokalnim izborima. Na odborničkoj listi Jedinstvena Srbija – Dragan Marković – Palma, naći će se 75 odborničkih kandidata, poput naše Irene Cakić spremnih da se bore za interese svojih sredina iz kojih dolaze“, naveo je na početku tribine potpredsednik Jedinstvene Srbije, prvi na listi i kandidat za gradonačelnika Leskovca, Nenad Filipović.
„Pred svake izbore, u Leskovcu se pokreću pitanja problema sa putnom infrastrukturom, pijaćom vodom i kanalizacijom, uličnim osvetljenim. Mnogi od vas ne znaju da se o ovim problemima u Jagodini ne raspravlja, jer zahvaljujući Draganu Markoviću – Palmi, u Jagodini takvi problemi ne postoje“, naglasio je Filipović.
Jedinstvena Srbija ukinuće porez na obradivo poljoprivredno zemljište, obezbediće besplatan prevoz za đake, penzionere i trudnice, poljoprivredni proizvođači neće plaćati zakup pijačnih tezgi, asfaltiraće se seoski putevi, obnoviće se domovi kulture i sportski objekti u seoskim sredinama.
„Ako može u Jagodini može i u našem Leskovcu! Vi sami, papirom i olovkom birate budućnost Vaših porodica“, poručio je meštanima moravskog kraja, kandidat Jedinstvene Srbije za gradonačelnika Leskovca, Nenad Filipović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare