Tri medalje za streličare iz SK Niš

      NIS

    Streličari SK Niš osvojili su tri medalje na turniru „Đurđevdanski kup“ koji je proteklog vikenda održan u  Kragujevcu. Nišlije su na kupu imali pet takmičara tako da su prezadovoljni brojem medalja koje su osvojili.Sa zlatnom medaljom iz Kragujevca vratio  se Mihajlo Stefanović u konkurenciji  seniora, olimpijski luk.

   Srebrne medalje na kupu odvojili su Nataša Mitić i mešovita ekipa koju su činili Nataša Mitić i Mihajlo Stefanović.

   U konkurenciji goli luk seniori gde se za medalje borilo osam takmičara, nastupili su Veljko Petrović  i Dragoljub Majović.

   „Na žalost, Veljko i Dragoljub su morali da odmere snage već u polufinalu pa pa je Veljko nastavio borbu za zlato, a Dragoljub za bronzu. Na našu veliku žalost obojica su izgubili svoje mečeve pa je Veljko doneo kući srebro, dok je Dragoljub bio četvrti u finalnom plasmanu“, kažu u SK Niš.

   U klubu dodaju da su zadovoljni rezultatima koje su postigli njihovi streličari jer su na kupu učestvovali sa pet takmičara, a u Niš su se vratili sa tri medalje.

   „Rezultati su bili na kraju zadovoljavajući, iako je moglo biti i dosta bolje. Sezona na otvorenom je tek počela i naši takmičari savezne turnire koriste za sticanje veoma bitnog iskustva za međunarodne nastupe na Centralno-evropskom kupu. Već za dve nedelje naš klub će po tradiciji ugostiti streličare iz čitave Srbije i regiona, na našem letnjem kupu Svetog cara Konstantina“, ističu u SK Niš.

   I ove godine  turnir  na letnjem kampu Svetog cara Konstantina održaće se na fudbalskom stadionu u Brzom Brodu, 29. maja.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare