Treći vranjski polumaraton

VRANJE

U Vranju, u nedelju 30. juna, biće održan treći polumaraton.

„Očekuje se oko 300 takmičara gde će se pojaviti trenutno najelitniji srpski trkači na dužim stazama, medju kojima su u ženskoj konkurenciji Olivera Jevtić, Teodora Simović, dok u muškoj konkurenciji najavljeno učešće  Kristijana Stošića, Milana Rankovića, Miloša Dajevića. Od stranaca ima dosta trkača iz Makedonije a biće trkača iz Kenije, Crne Gore i Danske“, kažu u iz Atletskom klubu „Vranjski maratonci“.

Start trke je u 18 časova na šetalištu u centru grada. Zajedno sa polumaratoncima trku će početi i učesnici trke zadovoljstva koja će ovog puta biti u kraćem formatu, tako dea će učesnici trčati do kružnog toka kod Vodovoda i onda se vratiti istim putem na cilj.

Pre početka manifestacije u 17 sati i 30 minuta biće organizovana Dečija trka gde će naši najmladji učesnici trčati do trga Staniše Stošića.

Za trku zadovoljstva i dečiju trku nisu potrebne prijave za učešće već je potrebno samo se pojaviti na start trke.

Obaveštavaju se gradjani da će za vreme trajanja trke biti obustavljen saobraćaj od 18 do 21 sati. Pozivaju se gradjani i vozači da budu tolerantni prema gostima i učesnicima trke. Saobraćajna policija će kada bude u mogućnosti naizmenično propuštati vozače kada nema trkača na stazi.

Trasa polumaratonske trke: Šetalište od Robne kuće – Ive Lole Ribara – Partizanska – Sime Pogačarevića – Kolubarska – Proleterskih brigada do ugla Francuske ulice pa nazad ulicom Proleterskih brigada – Trg Bratstva i jedinstva – Bulevar Avnoja – Radnička prema Motelu do ispred mosta pa nazad Radničkom – kod semafora skretanje desno do ulice Omladinskih brigada gde se u nju ulazi 50 metara i nazad istim putem do Radničke – Pariske komune – Nemanjina – Makedonska – Karađorđeva.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x