Svečana akademija povodom Dana grada 

VRANJE

Na svečanoj akademiji uručena su javna priznanja „31.januar“  zaslužnim pojedincima i ustanovama. Specijalno javno priznanje „31. januar“, dodeljeno je Draganu Stankoviću iz Vranja, penzionisanom glumcu vranjskog pozorišta. Njemu je uručena diploma i novčana nagrada od 100.000 dinara.  

„Javno priznanje 31. januar“, u vidu diplome uručeno je Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ u Vranju, zbog izuzetnih rezultata u oblasti vaspitno–obrazovnoj delatnosti, uspehu učenika, vanrazrednoj aktivnosti, osavremenjavanju procesa nastave i drugih aktivnosti na planu unapređenja vaspitno-obrazovne delatnosti, kao i rezultata u oblasti kulture i novih kulturnih sadržaja. Među dobitnicima je i  Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek u Vranju, zbog izuzetnih rezultata u vaspitnoj-obrazovnoj deltnosti, uspehu učenika, osavremenjavanju procesa nastave i drugih aktivnosti na planu unapređenja vaspitno-obrazovne delatnosti. 

„Javno priznanje 31. januar“ dodeljeno je i preduzeću „Millennium team“, zbog izrade i uspešne realizacije razvojnih projekata, privlačenja investicija, organizovanog delovanja na obrazovanju i usavršavanju radnika i stalnog natprosečanog trenda rasta proizvodnje i usluga. 

Javnim priznanjem ,,31. januar“, u vidu diplome i novčanog iznosa od 50.000 dinara, nagrađeni su Miomir Dejanović –  Mi Dej, učitelj OŠ  „Svetozar Marković“ u Vranju, za izuzetne rezultate u vaspitno-obrazovnoj delatnosti, uspehu učenika, vanrazrednoj aktivnosti, osavremenjavanju procesa nastave i drugih aktivnosti na planu unapređenja vaspitno-obrazovne delatnosti, zatim Aleksandra Savić iz Vranja, nastavnica Muzičke škole „Stevan Mokranjac“, za izuzetne rezultate u vaspitnoj – obrazovanoj delatnosti, rad sa decom i drugim aktivnostima na planu unapređenja vaspitno-obrazovane delatnosti i Hadži Slobodan Bata Simić, za izuzetne rezultate na planu očuvanja i zaštite kulturnih dobara i razvoja i unapređenja kulture grada. 

U ime nagrađenih zahvalio se glumac Dragan Stanković. 

Na svečanoj akademiji, na kojoj je prikazan i promo film o Vranju, o rezultatima između dva praznika govorio je gradonačelnik Slobodan Milenković. 

U umetničkom delu programa učestvovali su Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ i vokalni solisti Biljana Vasiljević Mitrović, Marijana Radosavljević, Svetozar Vujić i Dragan Milanović. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare