Svake subote filmovi na dečjoj i večernjoj sceni

VRANJE

Bioskop koji je u Vranju otvoren povodom 31. januara Dana grada u Pozorištu „Bora Stanković“, od februara funkcioniše redovno.

Svake subote planirane su projekcije pa je tim povodom objavljen i filmski repertoar .

Film Darka Bajića „Ime naroda“, kojim je otvorena bioskopska sezona, ponovo će  biti prikazan i 6. februara. Planirane su dve projekcije od 16 i 18 časova i 30 minuta.

Domaća tužna komedija o odnosu oca i sina, reditelja Miroslava Momčilovića„Vikend sa ćaletom“, na repertoaru je naredne dve sedmice od 16 i 19 časova.

U subotu, 27. februara i 6. marta, gledaoci mogu videti češko-slovački film „Šarlatan“. To je drama o čoveku nadarenim izuzetnim sposobnostima, smeštena u pozadinu događaja pedesetih godina u Čehoslovačkoj. Projekcije su od 16 i 19 časova.

Subotom, u terminima od 11 i 13 časova, Bioskop će prikazivati i filmove za decu,

Tako će 13. i 20. februara, biti prikazan film „Jakari i veličanstveno pero“, animirana bajka o najmlađem pripadniku indijanskog plemena Sijuksi kojem Veliki orao, totemska životinja, daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama.

Naredna dva vikenda, 27. februara i 6. marta, na repertoaru je Diznijeva animirana komedija „Duša“, koju potpisuje dvostruki dobitnik nagrade Oskar, reditelj Pit Dokter.

Cena ulaznica su 300 i 400 dinara za večernju scenu i 150 i 200 dinara za filmove za decu.

Gledaoci ulaznice mogu kupiti na blagajni Pozorišta, koja je otvorena utorkom, četvrtkom i petkom od 13 do 19 časova, subotom od 10 do 18 i nedeljom od 10 do 12 sati.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare