Sutra “Matura parti Medijana”

NIŠ

 

Gradska opština Medijana sutra organizuje veliku Medijana matura party, druženje malih i velikih maturanata.

Gradska opština Medijana odlučila je da za sve mlade ljude koji su na pragu novog poglavlja svog života-upisa u srednju školu, odnosno na fakultet- priredi nezaboravno druženje. U tome su pomogli učenici –maturanti osnovnih i srednjih škola, dajući ideje i iznoseći svoje želje za taj dan.

Mi smo ih pažljivo saslušali i potrudili se da im ispunimo sve što je moglo da se ispuni. Njih pozivamo da dođu, ponesu dobro raspoloženje i ludo se provedu, rekao je predsednik GO Medijana Milan Krstić.

A žurka počinje okupljanjem maturanata u utorak 30.maja u 19.30 sati na Trgu kralja Milana gde će dobiti svetleće narukvice, balone i pištaljke. U 20.00 sati vesela povorka mladosti koju će animirati MC Boki krenuće Voždovom ulicom do Crvenog pevca, zatim levo kroz ulicu Vojvode Mišića do Bulevara Nemanjića, Bulevarom Nemanjića do parka Sveti Sava odnosno do kružnog toka sa Sremskom ulicom gde će ući u park i nastaviti druženje uz DJ Marka Španca i DJ Džerija. U ponoć za kraj Medijana matura TDI party , po želji maturanata, oglasiće se i tubači.

Interesovanje maturanata sa teritorije Gradske opštine Medijana, ali i iz celog grada je veliko. Svi su dobrodošli. Ova žurka je poklon Gradske opštine Medijana malim I velikim maturantima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare