Šutanovac u Vranju: Stalo nam je do boljitka građana

VRANJE

Dragan Šutanovac kandidat za predsednika DS, otvorio je u Vranju nove prostorije lokalnih demokrata. On je održao i sastanak sa rukovodstvom DS koji podržavaju njegovu kandidaturu na unutarstranačkim izborima koji će biti održani 24. septembra.

Pre sastanka koji je bio zatvoren za javnost, Šutanovac je rekao da smo svedoci  da u posednje četiri godine u Srbiji ne postoji ni jedan segment države i društva koji je unapređen.

„ Naprotiv, stanje je sve lošije, kako u centralnoj, tako i na jugu Srbije. Nasuprot tome, ne postoji ništa dobro u ovoj zemlji što se događalo od 2000 godine bez upliva Demokratske stranke. Od kada DS ne rukovodi Srbijom stanje je sve lošije i zbog toga je neophodno da izvršimo promene u stranci kako bismo mogli da nastavimo da menjamo Srbiju“, rekao je Šutanovac.

 

Nove prostorije, ubeđen sam da će značiti novu energiju i nove ljude, kazao je Šutanovac i pozvao demokrate da revidiraju svoje članstvo i izađu na glasanje koje je jako važno, ne samo sa aspekta prosperiteta DS, već i sa aspekta prosperiteta Srbije.

Vranje Sutanovac DS 1
Na pitanje novinara, da prokomentariše stavove vlasti da nemaju opoziciju i da je DS u rasulu Šutanovac je rekao da kao što se vidi stranka postoji.

„Na žalost u medijima i javnom servisu koji plaćamo svi, mi ne postojimo, jer je neko odlučio da u Srbiji postoji samo jedna stranka, samo jedan čovek i da se sprovodi njegova volja.

DS je pokazala da i u takvom vremenu ima politiku i ubeđen sam da ćemo nakon 24. septembra pokazati da nam je stalo pre svega do boljitka građana Srbije, a onda i do Demokratske stranke. Mi smo jedina stranka u Srbiji koja se vodi rezultatima, a rezultat na prethodnim izborima je nezadovoljavajući. To u DS vodi ka promeni rukovodstva i duboko sam ubeđen da će članovi stranke glasati za promene“, zaključio je Šutanovac.
Vranje Sutanovac DS 2 Vranje Sutanovac DS 3
Slobodan Stamenković, predsednik GrO DS je izrazio zadovoljstvo što nove stranačke prostorije vranjskog DS  otvoraju u prisustvu visokih funkcionera stranke.

„Mi ćemo u radnoj i svečarskoj atmosferi čuti šta je to novo u DS, šta se očekuje s obzirom na to da nas 24. septembra očekuju unutarstranački izbori. Nadam se da je ovo novi početak GrO DS, u novim prostorijama, sa ljudima koji su ostali verni Demokratskoj stranci i volonterima koji su uložili svoj trud i rad u prethodnih mesec dana da ove prostorije sada izgledaju ovako“, rekao je Stamenković.

Ovom događaju u Vranju su prisustvovali i Tamara Tripić, kandidatkinja za potpredsednicu DS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik ove stranke.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare