Stvaralaštvo dece, roditelja i vaspitača u humanitarne svrhe

VRANJE

U okviru manifestacije „Dečji dani“ koju je u centru Vranja organizovala PU „Naše dete“  priređena je i humanitarna prodajna izložba. Reč je o raznim ukrasnim predmetima i igračakama koje su napravila dece predškolske ustanove, vaspitači i njihovi roditelji. Zbog velikog interesovanja Vranjanaca za ponuđene eksponate izložba je ponovo organizovana.

„Ovo je humanitarna prodajna izložba stvaralaštva dece vaspitača i roditelja organizovana u okviru manifestacije „Dečji dani“ i festivala na nivou grada Vranja. Izložba je dva dana imala postavku u Galeriji Narodnog univerziteta i zbog dobrog odziva građana rešili smo da izađemo danas na šetalište i da prodamo produkte zajedničkog rada dece roditelja i vaspitača, naravno sve u humanitarne svrhe“, kaže vaspitač i pedagoški savetnik PU „Naše dete“ u Vranju, Vesna Nušić.

Zainteresovanim Vranjancima koji žele da se priključe ovoj hujanitarnoj akciji ponuđeni su ukrasni magneti, čestitke, lutkice, posude, cvetići, šeširi, ogrlice, haljine i razne slike koje su radili vaspitači.

„Akcijom i odzivom građana smo zadovoljni. O tome kome će otići prikupljena sredstva odlučiće komisija na nivou ustanove. U svakom slučaju biće namenjena onima kojima je novac u ovom trenutku najpotrebniji“, ističe Nušićeva.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare