Studenti  novogodišnjim paketićima obradovali decu iz Prihvatilišta

BUJANOVAC

Studenti subotičkog Ekonomskog fakulteta, odeljenja u Bujanovcu, u petak, su novogodišnjim paketićima obradovali decu iz Prihvatilišta koji radi pri Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju.

Inicijator novogodišnje humanitarne akcije pod nazivom „Deci na poklon“, organizovao je Studentski parlament ove visokoobrazovne institucije.

Član  Studentskog parlamenta, Mirjana Đorđević kaže da su zahvaljujući studentima prikupljena sredstva kojima su opremljeni novogodišnji pokloni, namenjeni deci iz Prihvatilišta u Vranju.

„Na fakultetu smo postavili kutije za novčane priloge, slatkiše i novogodišnje suvenire. Akcija je među studentima prihvaćena sa velikim oduševljenjem. Slatkiše smo stavili u paketiće, a novcem smo kupili školski pribor, igračke i novogodišnje ukrase. Napravljen je 21 paketić, a posebno ćemo podeliti novogodišnje ukrase i školski pribor. Tu su razne igračke za dečake i devojčice, kojima želimo da obradujemo  najmlađe“, kaže Đorđevićeva.

Studentima subotičkog Ekonomskog fakulteta, odeljenja u Bujanovcu ovo nije prva humanitarna akcija koju su organizovali. Fakultet pohađa 400 studenata i spremni su, kako kažu, da nastave sa humanitarnim akcijama

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare