STRANKA ZELENIH SRBIJE PREDSTAVILA SVOJ PROGRAM

LESKOVAC

 

Leskovački odbor Stranke Zelenih Srbije na platou ispred Robne kuće upoznao je građane sa svojim programom i predizbornim aktivnostima. Marina Jovanović, kandidat za poslanika i potpredsednik Gradskog odbora, kaže da je reč o stranci koja se bavi zaštitom životne sredine, zdravih stilova života i zdravlja građana.

„Mi svoj rad baziramo na iskustvu svih srodnih stranaka, kako u Evropi, tako i u svetu, na njihovim aktivnostima, iskustvima i radu. Sve prirodne resurse koje koristimo u našoj zemlji dužni smo da ostavimo našim pokolenjima, te se zato i zalažemo za održanje prirodnih resursa vode, vazduha i zdrave životne sredine, organske proizvodnje hrane i razvoja eko-turizma. Moramo razvijati obnovljive izvore energije, odnosno prelaska sa fosilnih goriva i energije koji su jako skupi i koji će u budućnosti biti sve skuplji, te treba da se oslonimo na vetrobrane, vetrogeneratore, solarnu energiju i hidroelektrane koji su čisti ekološki izvori energije.“

Marina Jovanović je pojasnila da Zeleni na republičke izbore izlaze u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije zbog sličnih programskih načela, a na lokalnim izborima podršku daju listi SPS-a.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nezadovoljni leskovcanin
Nezadovoljni leskovcanin
8 godine pre

Svaka cast! Ovo nam treba, ovo je pravi potez u obnavljanju naseg celokupnog Ekosistema.

Katastrofa-ekoloska
Katastrofa-ekoloska
8 godine pre

Drvce ekolog