Stranka slobode i pravde o Saši Stojkoviću Babačku

VRANJE

Sa žaljenjem nas je zatekla vest da je danas preminuo naš prijatelj, dugogodišnji borac za demokratiju i slobodu mišljenja, Saša Stojković, vlasnik i odgovorni urednik portala Info Vranjske.

U Vranju je danas Sašinim odlaskom nezavisno novinarstvo izgubilo mnogo, okrnjena je novinarska kreativnost ali i hrabrost da se bez uvijanja kaže istina.

Saša je  celog svog  života nesebično delio svoju energiju i istinu  kroz svoje tekstive svima nama,  na njegovu oštroumnost su zavideli mnogi,  a po najviše oni kojima se nije svidelo to što istina kroz portal  InfoVranjske dopire do građana Vranja.

Bio je učesnik mnogobrojnih protivrežimskih akcija zajedno  sa uglednim aktivistima demokratske opozicije Vranja, pobornik antiratne i nenacionalističke politike.

Dosledan u svojim stavovima, vrlo često je bio meta režima. Uvek je činio sve kako bi ukazao na ono što je bilo pogrešno. Za sobom je ostavio velika dela vranjskog novinarstva, rezultate svoje posvećenosti i požrtvovanja, a pre svega veliki krug prijatelja i osoba koje su ga cenile.

Saosećamo sa porodicom, jer je gubitak čoveka koji je predano radio na ostvarenju svojih ideala, veliki za sve nas.

Poslednji pozdrav Saši, neka mu slobodarska duša počiva u miru.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
mile
mile
2 godine pre

Info vranjske? Pa nisu li i njih tužili iz milenijum tima? Nisu li i oni malkice doprineli ovom rezultatu? Od koga će sada uzeti tražene pare? Jadni oni. Ode mast u propast.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
2 godine pre

Ljudina kakvu Leskovac nažalost nema.