Stranka slobode i pravde o obeležavanju treće godišnjice drugog mandata

LESKOVAC

STRANKA SLOBODE I PRAVDE u Leskovcu smatra proslavu jučerašnje treće godišnjice drugog mandata gradonačelnika Leskovca oličenjem grandomanije, idolopoklonstva, kulta kako velikog tako i malog vođe, samozaljubljenosti, osionosti i nipodaštavanja svih koji su pre naprednjaka bili na čelu Grada, od oslobođenja od Turaka pa do današnjih dana.

“Čak i kada bismo zanemarili to što su kao svoje uspehe predstavili fabrike koje su došle u Leskovac pre njihovog mandata ili projekte poput Centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda (koje je započeto nakon završavanja vodosistema Barje, fabrike vode u Gorini i sanitarne deponije u Željkovcu, od strane prethodne vlasti) nikako ne možemo da ne primetimo apsolutni primer bahatosti prilikom organizacije takozvane izložbe u holu Skupštine grada, kojom je zaklonjena stalna postavka Narodnog muzeja u Leskovcu, portreti svih gradonačelnika Leskovca.

Očigledno je da je poruka ove vlasti da pre njih istorija ne postoji i da su BabaMilkić, Teoharević, Diskić i svi ostali gradonačelnici koji su ikada vodili grad nebitni i da istorija Leskovca počinje sa njima.

        Vrlo brzo i ova bahata i osiona vlast, kao i sve druge koje su se smatrale nedodirljivim i moćnim, postaće deo prošlosti, ali sa večnim žigom sramote koji će nositi svi oni koji su gazeći prošlost uništavali budućnost, grabeći za sebe, manipulišući sadašnjost,  počev od velikog vođe na Andrićevom vencu pa do malog vođe u Pana Đukić.

        Taj dan se bliži i nikakve marketinške iluzije i prevare ne mogu ga sprečiti ni odložiti", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare