Štoper muči Surduličane

SURDULICA

Novi strateg surduličkog superligaša Radnika, Mladen Dodić sa svojim saradnicima, već deset dana žestoko radi na sticanju opšte fizičke izdržljivosti. Na raspolaganju ima dva travnata terena i jedan sa veštačkom travom, a ima mogućnost da koristi i teretanu sa najmodernijim rekvizitima.

– Imamo zaista odlične uslove za rad na kojima bi nam mogli mnogi pozavideti. Izuzetno sam zadovoljan angažovanjem svih igrača, kao i članova stručnog štaba. Uz sve to imamo i punu podršku rukovodstva kluba, a posebno me raduje činjenica da svi igrači sa puno elana i motiva ispunjavaju sve zahteve koje im postavljamo – informiše nas prvi strateg surduličkog superligaša, Mladen Dodić.

Klupsko rukovodstvo, za sada, čini sve da, što pre, dovede potrebna pojačanja, koja bi se odmah uključila u rad sa ekipom, a posebno u danima kada će doći do uigravanja ekipe.

– Dobro bi bilo da nam se novi igrači što pre pridruže radi uigravanja ekipe. Trenutno imamo nekoliko igrače koji su na probi, a za sada nam je u prioritetu rešavanja igrača koji igra na poziciji štopera. U klub su se vratili neki igrači koji su ranije nosili dres Radnika, a to je najbolji dokaz da su odavde otišli puni lepih utisaka, pa je to i razlog njihovog povratka u fudbalsku Surdulicu. To je i najbolji dokaz da je Radnik prava fudbalska sredina, kako za igrače, tako i za trenere koji su ovde pre mene boravili i radili – kaže trener Dodić, koji još kaže da će se drugi deo priprema obaviti na Kopaoniku.

U PLANU ŠEST KONTROLNIH MEČEVA
Da se ništa ne prepušta slučaju, najbolje govori činjenica da su, već, sada poznate ekipe sa kojima će fudbaleri Radnika igrati kontrolne utakmice.
26.jun Vranje: Dinamo – Radnik
30.jun Sportski centar FSS u Staroj Pazovi: Radnik – Rubin Kazanj
Na Kopaoniku Surduličani će odmeriti snage sa:
4.jul OFK Bačka
7.jul Trajal
10.jul Novi Pazar
Generalna proba u Surdulici:
14. jul Dinamo (Vranje)

Vlastimir Stamenković
Foto: FK Radnik

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare