Stojanović: Za DS su glasali hrabri, pošteni i časni gradjani

LESKOVAC

 

Izborna trka je obilovala pretnjama, ucenama, zastrašivanjima svih vrsta, rekao je danas na konferenciji za novinare  prvi na listi “Za pravedni Leskovac Demokratska stranka” ,  Saša Stojanović.

 

 

On je rezimirao protekle izbore i rekao da su oni održani u najtežim mogućim i neregularnim uslovima.

„Izborna trka je obilovala pretnjama, ucenama, zastrašivanjima svih vrsta. Uprkos svemu tome, DS je osvojila 4400 glasova, a samo u gradu 2850. Za republički parlament osvojili smo oko 3000 glasova. Za DS su glasali hrabri, prošteni i časni građani, oni koji razmišljaju svojom glavom i na koje nikakav pritisak nije mogao da utiče da promene svoje mišljenje, kao i oni koji veruju da samo Demokratska stranka jeste način da se ova i ovakva, odnosno bivša vlast ili vlast koja će se sada stvoriti i u kojoj glavnu reč ima SNS, biti smenjena. Nismo pobedili u numeričkom smislu, ali u simboličnom jesmo. Bićemo jaka, konstruktivna opozicija u lokalnom parlamentu i učinićemo sve da ovaj grad vrlo brzo dobije vlast kakvu zaslužuje.“

Dejan Mitić iz Reformističke stranke  rekao je da „lično“ nije zadovoljan rezultatima.

 

„Lično nisam zadovoljan rezultatima koje je naša koalicija postigla, ali obećavam da ćemo dati sve od sebe da građanima Leskovca poboljšamo život našim delovanjem kroz lokalni parlament,“ rekao je on.

Na konferenciji za novinare je rečeno i da razgovori o budućim koalicijama, bar onim u kojima bi se našla DS, nisu počeli a ideja da se već vode razgovori o , uslovno rečeno, formiranju fronta  svih protiv SNS nije eksplicitno ni potvrdjena ni demantovana .

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare