STOJANOVIĆ: NE MOŽE HOĆEMO-NEĆEMO

LESKOVAC

 

 

Mi smo juče ušli u vladajuću koaliciju, tako da će naše delovanje biti u skladu sa tim i mi ćemo nastaviti da delujemo kao što smo se dogovorili na Izvršnom odboru u koaliciji, što znači da ćemo biti deo vlasti, rekao je za leskovačku Televiziju K1  Goran Stojanović kao predstavnik Udruženja gradjana Liga za Leskovac.

 

„Živojin Stefanović je bio za tu koaliciju, pa je onda odustao. Posle jednog našeg razgovora je rekao da njemu ne odgovaraju ti momenti koje smo dobili u ponudi. Međutim, mi smo jedna ozbiljna priča i nećemo da se igramo vrućo-hladno i ako smo ušli u priču, ako je dao zeleno svetlo da uđemo u priču, mi smo morali da uđemo u to i ispričamo tu priču do kraja. Znači, ne možemo hoćemo-nećemo, nego ili hoćemo ili nećemo. Dao je hoćemo, pa posle nećemo i ja to shvatam kao neozbiljno i nisam hteo da uđem u tu priču“, rekao je Stojanović.

 

„Glavni razlog za njegovo odustajenje je to što smo uzeli inspekcijske poslove, a nismo uzeli Turirtičku organizaciju, a to je njegov lični hir“, objašnjava dalje Stojanović.

„Lično nemam ništa ni protiv Žikice, ni protiv bilo koga. On je tražio isključivo TOL, odnosno tražio je jednu od uprava, kada smo dobili jednu od uprava on je došao i rekao „Ja ne želim jednu od uprava, idi da uzmeš Turističku organizaciju.“ Ja se s tim nisam složio i onda je tu nastao problem”, rekao ej Stojnaović koji kaže da je Stefanović “preglasan” ma šta to značilo u njegovom vokabularu.

Nezvanično se po političkim kuloarima  priča i da je Stefanović „izbačen“ iz Lige za Leskovac mada je potpuno nejanso na koji način to može da se uradi u Udruženju gradjana, što je Liga.

Tim pre što je, kako  piše u APR, zakoniti zastupnik udruženja u stvari Živojin Stefanović i odluku o njegovom isključenju, prema Statutu udruženja, treba da done4se Skupština udruženja.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare