Stojanović: Da svi mi u Bojniku malo bolje živeli

Novogodišnja čestitka predsednika Skupštine opštine Bojnik Dejana Stojanovića

 

BOJNIK

Poštovani sugrađani, dragi Bojničani, Skupština opštine Bojnik je u minuloj godini imala izuzetno veliki intenzitet aktivnosti na donošenju novih zakonskih i podzakonskih odredbi, akata, pravilnika i odluka koje su izuzetno važne za funkcionisanje lokalne samouprave, rekao je na svečanoj sednici Skupštine opštine predsednika Skupštine  Dejan Stojanović.

 

“ Održali smo ukupno devet sednica Skupštine opštine Bojnik, od toga sedam redovnih i dve po hitnom postupku,  na kojima su bila razmatrana pitanja koja su od strateške važnosti i za redovno funkcionisanje naše lokalne samouprave”, rekao je Stojanović.

 

“ Dragi sugrađani, čestitam vam vam predstovjeće praznike i želim vam da ih provedete u najboljem raspoloženju, a da naredna godina bude što uspešnija, što stabilnija za sve vas, želim vam da na poslovnom planu budete što uspešniji, a vašoj porodici puno zdravlja i ličnog uspeha.

Svima vama želim srećnu Novu godinu, da predstojeće Božićne praznike provedete u porodičnoj atmosferi, u što boljem raspoloženju . I da srpsku Novu godinu, našu tradicionalnu Novu godinu provedete takođe u dobrom raspoloženju, u dobrom društvu i, naravno, da svi mi zajedno u ovoj opštini mi iamo mnogo bolji život u narednoj godini”, poručio je Stojanović.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare