Stigao novi hiruški sto za Dečiju hirurgiju

NIŠ

Zahvaljujući energičnoj reakciji ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibora Lončara, Ministarstvu zdravlja i generalnom direktoru Univerzitetskog kliničkog centra Niš profesoru dr Zoranu Perišiću, Klinika za dečiju hirurgiju i ortopediju , dobila je u obećanom roku , potpuno nov operacioni sto izuzetno visokih performansi.

   Hiruški sto koji je  stigao u Niš je , prema rečima direktora Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju mr. dr Živojina Spasića rešenje problema nastalog usled oštećenja postojećeg stola, zbog čega je otkazan određeni broj elektivnih operacija.

                    „Redovan hiruški program će već od ponedeljka biti nastavljen. Deca čije su operacije otkazane u ovoj nedelji, biće operisana u narednih 7 do 10 dana. Svakako, nabavka novog hiruškog stola ovih karakteristika je od izuzetnog značaja za našu kliniku i sve naše pacijente. Rešaen je jedan od velikih problema operacionog bloka Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju“, istakao je mr.dr Spasić.

                   Prema rečima rukovodstva Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju, pacijenti čije su hiruške intervencije otkazane, biće blagovremeno obavešteni o novom terminu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare