Stefanović u Vladičinom Hanu

VLADIČIN HAN

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će dalje investicije u Pčinjski okrug biti jedan od prioriteta države i da se razmatra mogućnost da se sledeće godine otpočne sa izgradnjom nove policijske i vatrogasne stanice u Vladičinom Hanu.

Stefanović, koji je obišao policijsku stanicu u ovom mestu i razgovarao sa policijskim službenicima, kao i predsednikom opštine Goranom Mladenovićem i njegovim saradnicima, istakao je da je Republika Srbija u prethodnom periodu značajno investirala u Vladičin Han.

„Uz podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije nezaposlenost u Vladičinom Hanu je dvostruko smanjena u prethodnom periodu i drago mi je da vidim da rukovodstvo opštine ozbiljno razmišlja o daljem radu koji će dovesti do pada nezaposlenosti“, rekao je Stefanović .

On je najavio i nove investicije koje će popraviti vodosnabdevanje u ovom kraju, ali i izgradnju nove putne infrastrukture i objekata, što će stvoriti još kvalitenije uslove za privlačenje investitora.

„Republika Srbije nije zaboravila Vladičin Han i nastavićemo dalje ulaganje kroz izgradnju novih objekata. Razmotrićemo mogućnost da u narednoj godini otpočnemo izgradnju nove policijske i vatrogasne stanice što će doprineti efikasnije radu i još boljoj zaštiti građana“, naveo je Stefanović, koji je pohvalio saradnju policije i lokalne samouprave u ovom mestu.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x