Stefanović sa Zaharijevim obišao policiju u Bosilegradu

BOSILEGRAD

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je danas Bosilegrad gde je sa predsednikom opštine Vladimirom Zaharijevim obišao migrantski centar, a sa pripadnicma policije razgovarao o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u ovom gradu.

„Imao sam priliku da posetim migrantski centar zajedno sa gospodinom Zaharijevim gde smo se uverili koliko Komesarijat za izbeglice i opština čine da se migranti koji se nalaze na teritoriji Republike Srbije dobro osećaju, budu dobro smešteni i da imaju sve uslove za normalan život dok su naši gosti “, rekao je Stefanović.

U Policijskoj stanici Bosilegrad Stefanovića su informisali o rezultatima rada u prethodnom periodu i istakli da je kriminalitet smanjen za čak 30 odsto.

Stefanović je takođe razgovarao o poboljšanju materijalnih i tehničkih uslova, kako bi njihov rad bio još efikasniji.

„Nadam se da će dobar rad koji sam ovde uočio da se nastavi u narednoj godini i da ćemo zajedničkim snagama učiniti da i građani Bosilegrada i čitavog okruga znaju da policija brine o njihovim potrebama i da čini sve da oni budu sigurni i bezbedni“ poručio je on.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare