Staša Gejo četvrti put najbolji sportista Niša, Piksi sportska ličnost

NIŠ 

           Staša Gejo je najbolja sportistkinja Niša. Titulu osvaja dve godine zaredom, a ovo je četvrto priznanje za najboljeg sportistu grada koje dobija. Za najbolji kolektiv izabran je Džudo klub Kinezis, a najbolji mladi sportista je Igor Vračar iz Džudo kluba Kinezis. Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije, je izabran za  Sportska ličnost Niša, a zlatni vaterpolista Sava Ranđelović prvi “Sportski Gran pri”. Nagrade su im uručene na Sportskom balu koji je sinoć održan.

         Ovom prilikom uručena su i posebna priznanja koja su pripala selektoru vaterpolo reprezentacije Srbije Dejanu Saviću, selektoru košarkaša Svetislavu Pešiću, selektoru tekvondo reprezentacije Draganu Joviću, najboljoj košarkašici Evrope Sonji Vasić, osvajaču srebrne medalje na Olimpisjkim igrama u Tokiju Damiru Mikecu, kao i doajenu sportskog novinarstva u Nišu.

          Nagradu „Sportski novinar godine“ dobila je Kristina Krstić, novinarka Niške televizije i saradnica portala Sport juga. Nagradu “Sportsko srce” dobio je Stefan Jović, košarkaški reprezentativac, a specijalnu nagradu “Pobednik godine” dobio je Dragan Živić, šahovski trener.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare