Stariji vodnik poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Vranja kada je vojni kamion sleteo s puta

BEOGRAD-VRANJE

Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je u toku realizacije redovnih aktivnosti u Kopnenoj zoni bezbednosti, jutros oko 9.30 u selu Drenovac kod Vranja, u saobračajnoj nesreći stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević izgubio život.

Minisatrstvo navodi da je ” došlo do udesa vojnog motornog vozila u kojem su se nalazila četvorica pripadnika Vojske Srbije”.

Branislav Kovačević iz sastava Prve brigade kopnene vojske, upravljao je vozilom, dodaje se u saopštenju.

” Trojica pripadnika Vojske Srbije su tom prilikom zadobila telesne povrede koje nisu opasne po život. Oni su zbrinuti u zdravstvenom centru u Vranju”, navodi se u saopštenju.

Precizira se da su na lice mesta izašli organi vojne policije, zamenik višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Uviđaj je u toku.

Stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević je rođen 2. maja 1975. godine, a u Vojsci Srbije je bio od 20. jula 1996. godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputili su telegrame saučešća porodici tragično stradalog pripadnika Vojske Srbije, navodi se u saopštenju.(kraj). LJS/MN

Foto: Screenshot/JUGpress

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare