Stare snage verne Radniku

SURDULICA

Sportski direktor Radnika iz Surdulice Darko Gašić duboko veruje u afirmaciju i razvoj mladih fudbalera, kako onih iz omladinskog pogona kluba, tako i kvalitenih mladih igrača koji pristignu u Surdulicu u tim koji već petu godinu za redom ima renome stabilnog superligaša.

Mišljenja je ipak da se jedino kroz kontinuitet u radu sa stabilnom ekipom može do zacrtanog cilja.
       “I pored dolaska novih igrača koji su na probi u dane priprema, ostajemo pri zacrtanom cilju na startu i ove godine da održimo kostur ekipe. Zarad pravog uspeha mora se održati kontinuitet u selekciji i smatram da Radnik ne bi trebalo da bude prepoznatljiv samo po tome da igrači odlaze iz naše sredine u bolje i veće klubove, već i da žele da ostanu u Surdulici što duže”, smatra Gašić.
      Zadovoljno naglašava produžetak ugovora sa Urošem Damnjanovićem i Zoranom Danoskim, koji će u Radniku ostati do sredine 2021.godine.

Do leta naredne  godine u Surdulici će ostati i Vladan Pavlović i Bratislav Pejčić, koji su verni Radniku već nekoliko godina.

Ugovor na period od tri godine produžio je Dušan Stevanović, a mladi golman, Stefan Ranđelović, ugovor je produžio na još godinu dana. Ranđelović, inače rođeni Surduličanin, ponikao je u Radniku, prošao sve lekcije omladinskog pogona i sa prvim timom radi od početka prošle godine. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare