STANOJKA NOKA PERIĆ POVERENICA LDP U LESKOVCU

LESKOVAC

Predsednik LDP Čedomir Jovanović, shodno Statutu stranke, imenovao je Stanojku Noku Perić za novu poverenicu gradske organizacije LDP u Leskovcu.

Stanojka Noka Perić je po struci diplomirani farmaceut. Rođena je 1955. godine, a u Leskovcu živi sa suprugom i dve ćerke.

Članovi Povereništva su: Dragan Kostadinović,  Žaklina Kostadinović,   Milena Mitrović, Ivan Cekić, Goran Mladenović, Jelena Mikić,  Jovica Perić, Slaviša Mišić i Milan Aleksić.

Na sastanku Povereništva gradske organizacije LDP u Leskovcu utvrđene su osnove plana i programa delovanja Liberalno demokratske partije u Leskovcu, koji čine tri tačke:

1.      Departizacija u zapošljavanju – kao jedini put gde će sposobni i kreativni ljudi da nađu i dokažu sebe na poslu;

2.      Urbanizacija grada – sadejstvo svih gradskih službi na tom polju; zatim edukacija stanovništva za održavanje životne sredine u našem gradu;

3.      Formiranje opština Grada Leskovca – formiranje opština, odnosno vraćanje opštinskih nadležnosti Vučju, Grdelici, Brestovcu i Pečenjevcu.

LDP u Leskovcu će u narednom periodu animirati građane da se u najširem krugu okupe  oko ovih ciljeva kako bi oni najefikasnije bili realizovani i pridoneli opštoj koristi svih Leskovčana.

Pored toga, zadatak Povereništva je rad na organizaciji Skupštine gradskog odbora LDP Leskovac i početak priprema za predstojeće izbore.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare