Stanari ulice Vojvode Putnika protestovali zbog odugovlačenja sa radovima na rekonstrukciji ulice

NIŠ

Stanari ulice Vojvode Putnika čija rekonstrukcija je počela pre mesec i po dana okupili su se na protestu, jer su kako tvrde radovi ne nepredaju tepom koji su očekivali. Tvrde da im radovi na ulici koji se nikako ne završavaju ptve velike probleme.Kola Hitne pomoći ne mogu da prođu, kamioni za odvoz smeća takođe, a nema ni gradskog saobraćaja.Imaju problema i sa snabdevanja vodom i sa kanalizacijom. Nadležnima su uputili zahtev da se ulica u što hirnijem roku završi.

  “Hitna pomoć ne može da prođe. Osobama sa invaliditetom je onemogućen prilaz, starijim sugrađanima i majkama sa malom decom jer ovuda kolica ne mogu da prevezu. Kamion za odvoz smeća ne može da prođe ovom ulicom pa se smeće gomila, autobus ne prolazi ovom trasom, ulica je puna prašine,  neosvetljena a povrh svega imamo često i problem sa strujom i vodom”, kažu stanari.

                      Još jedan u nizu problema koji je nastao sa rekonstrukcijom jeste i otežan prilaz apoteci, marketu i drugim lokalima koji se nalaze u ovoj ulici.

                      Građani traže od nadležnih da završe započeto i poručuju da neće odustati od protesta dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni. Novi protest je zakazan i za danas u 18 sati, a očekuje se dolazak Bratislava Vučkovića, predsednika Gradske opštine Palilula na čijoj teritoriji se nalazi pomenuta ulica.

                      Ulica  Vojvode Putnika zatvorena je za saobraćaj 30. maja, kada je zvanično počela rekonstrukcija, koju izvode firme Trace i Vodogradnja. Tome su prethodili radovi na vodovodnoj mreži.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare