Šta spada pod usluge po ugovoru?

LESKOVAC

 

Odbornička grupa SDS-a na jučerašnjoj sednici Skupštine grada, prlikom rasprave o rebalansu bužeta, postavila je pitanje kako je moguće da se dužeta grada Leskovca odvoji 4 miliona 800 hiljada dinara za usluge po ugovoru, a da se pri tome ne zna o kojim se uslugama radi.

Načlenik finansija Dalibor Tričković odgovorio je da se ta srdstva odnose na ugovore vezano za rad izvorne komisije i sprovođenje izbornih radnji. SDS će uputiti i zvaničan zahtev za dostavljanje svih tih ugovora, kako bi se, kako je rekao  Nenad Zdravković,  videlo kako se troše sredstva u vezi izbora, i kako bi se na tu temu u Skupštini pokrenula diskusija.

U SDS-u odgovor očekuju na nekoj od narednih sednica Skupštine, i ističu da su većinu dokumenata koje su tražili po Zakonu o dostupnosti informacija do sada dobijali, te se nadaju da će se to i sada destiti.

Odobornik Nenad Zdravković nadovezao se na pitanje postavljeno na prethodjoj sednici,       zbog čega samo član SDS-a u iznovnoj komisiji nije dobio naknadu za učestvovanje u njenom radu.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare