ŠTA NUDE IZBORNE LISTE U LESKOVCU- SNS

 

LESKOVAC
Šta je suština ponude izbornih listi koje učestvuju na lokalnim izborima u Leskovcu i s kim će, a s kim neće posle izbora, u samo predvečerje predizborne tišine govore  prvi na listama.
Odgovori su poređani po redosledu listi na listiću za glasanje a  na web TV JUGpress objavljujemo i mini intervjua .

Predsednik Gradskog odbora SNS GOran Cvetanović je bio, kako nam je rečeno “zauzet” tri nedelje pa JUGpressu nije  odgovrao u kameru na pitanja iako  je za

televizije “našao malo slobodnog vremena”.

 

Dr Goran Cvetanović, „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“

JUGpress : Zašto bi građani Leskovca trebalo da glasaju za Srpsku naprednu stranku?
GC: Od preuzimanja odgovornosti rukovođenja gradom, Srpska napredna stranka pokazala je da svoju politiku ne temelji na rečima već isključivo na delima. A dela govore da smo u tom periodu asfaltirali i uredili preko 40 ulica, renovirali škole i zdravstvene ambulante kao i sve kulturne institucije nakon nekoliko decenija neulaganja. Jura i Džinsi ostaće u našem gradu, a otvoriće još oko 1300 radnih mesta. Stvaramo pozitivno okruženje za domaće i strane investitore, za bolji život svih naših građana.
JUGpress: Kakvu postizbornu koaliciju očekujete?
GC: Ne želimo da pravimo planove o postizbornim koalicijama jer ne razmišljamo o foteljama i podeli vlasti. Očekujemo dobar rezultat na izborima, a zahvalni smo svima koji prepoznaju našu energiju i želju da od Leskovca napravimo moderan grad koji ide napred i dobrodošli su za saradnju svi koji žele da doprinesu ostvarenju tog cilja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare