Šta je potrebno građanima i građankama na teritoriji opštine Lebane?

LEBANE

Šta je potrebno građanima i građankama na teritoriji opštine Lebane?

Koji su problemi koje treba da reši lokalna samouprava? Pišite nam. .

Mejl redakcijajugpress1@gmail.com, viber 063 8549104 a svoje mišljenje možete da šaljete i u mesindžer.

Vaše mišljenje nam je važno

JUGpress

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zoran
Zoran
15 dana pre

Zamolio bih redakciju, odnosno nekog iz redakcije, da u Lebanu, u ulici Cara Dusana, na samoj krivini kod benzinske stanice “NIS PETROL”, tacnije na samom ulazu u apoteku “ANA”, vlasnistvo supruge doskorasnjeg nacelnika Policijske stanice Lebane, u samoj nepreglednoj krivini fotografisu i objave kako je svojim uticajem doskorasnji nacelnik PS Lebane, obelezio pesacki prelaz, kojim svakodnevno se ugrozava saobracaj kako pesaka, tako i vozaca. To nigde u svetu nema, ono je saobracajni zlocin, u nepreglednoj krivini pesacki prelaz, ono je van pameti. Jos jednom vas molim da o tom javasluku koji ugrozava zivote ucesnika u saobracaju, objavite javno, da se vidi kakvih bolesnih umova ima i dokle su spremni da idu zarad licnih interesa.

Zvonko
Zvonko
15 dana pre

Ja kao covek poreklom iz Slisana zatecen sam cinjenicom da je predsednik MZ sela Slisana covek iz Sumana, koga je uticajem postavio Sasa Mladenovic, valjda nacelnik za finansije u opstini Lebane, da bih mogli da muljaju. Ovom prilikom bih zamolio predsednika opstine gospodina Ivana Bogdanovica, mladog i ambicioznog coveka, da iskoristi svoj polozaj i autoritet i zaista ovu nebulozu predsednika MZ coveka iz Sumana, razrese i postavi se covek iz sela Slisana. Ovako nesto nema nigde u Srbiji.

Milan
Milan
17 dana pre

Potrebno je staviti nove bandere i ulicnu rasvetu,takodje resiti probleme sa psima lutalicama koji napadaju po setalistu i nije bezbedno za decu i odrasle.Takodje briga o starima koji su zavoravljeni u okolnim selima.

Sima
Sima
17 dana pre

Neko kili b brasno i evrici

Dragan Stojanovic
Dragan Stojanovic
18 dana pre

Poštovanje,ja sam Dragan Stojanović iz sela Slišane,supruga iz sela Bačevina.
Pratim vesti Jugpress,pa na ovu anketu imam par NEOPHODNIH predloga:
Barem jednom nedeljno u selima prema Slišanu obezbediti medicinsko osoblje jer stari nemogu da odu do lekara jer je prevoz očajan (ako ga i ima).
Prevoz uskladiti sa potrebama starih i dece.
Imenovati predsednike mesnih kancelarija iskljucivo gradjanima iz istih,jer oni najbolje znaju potrebe svog sele (a ne da preds.m.k Slisane bude iz sela Šumane)
Jednom mesecno organizovati sastanke sa presednicima m.k
Mnogo je problema i predloga ali neka ovo bude ono sto je stvarno neophodno,za ova sela se valja zalagati jer ipak istorija govori da je izgubljeno mnogo zivota braneci Srbiju.