Još jedan poraz Dubočice

LESKOVAC

Sam pogled na tabelu prvoligaškog Plej auta fudbalske Srbije po mnogo čemu (ne)pokazuje pravu vrednost učinka leskovačkog prvoligaša. U prvoj polovini sezone, koja je okončana 20. kolom, 10.decembra 2023.godine GFK Dubočica bila je pri samom vrhu tabele i mnogi su je videli da će u prolećnim utakmicama biti još bolja i da će biti jedan od glavnih favorita za prelazak u superligaško društvo najboljih fudbalskih klubova Srbije. Međutim tako nešto nije se desilo i samo zahvaljujući bodovnom imetku iz prvog dela prvenstva ljubitelji fudbala i u narednoj sezoni biće u prilici da gledaju prvoligaške utakmice.

U ovogodišnjim utakmicama drugog dela prvenstva, a naročito u utakmicama Plej auta fudbaleri leskovačkog prvoligaša kao da su zaboravili da igraju fudbal. Nizao se neuspeh za neuspehom, kako na svom terenu, tako i na gostujućim terenima i da je kojim slučajem bilo još prvenstvenih utakmica teško da bi GFK Dubočica zadržala prvoligaški status, već bi morala da se od naredne sezone nadmeće u borbi za bodove sa srpskoligaškim ekipama.
Pošto je ova sezona završena na način kako je završena rukovodstvo kluba moralo bi da uradi sveobuhvatnu analizu onog što se desilo u utakmicama koje su bile na programu ove godine. I da jasno stavi do znanja svima u klubu da u godinama koje slede ne sme da se ponove ovako loši rezultati koje je klub postigao. I sami navijači su razočarani što se vidi da ih je sve manje na tribinama Gradskog stadiona.
U poslednjoj prvenstvenoj utakmici fudbaleri GFK Dubočice na svom terenu sa 0:2 poraženi su od ekipe Metalca i tako još jednom potvrdili da je prolećna sezona bila više nego (ne)uspešna. (kraj) VS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare