Šta je Jelena Karleuša stvarno napisala o pevanju na trgovima a šta bi neki voleli da jeste

BEOGRAD-LESKOVAC

Objava Jelene Karleuše na njenom instagram storiju se zapravo uopšte ne odnosi na one koji su protiv njenog pevanja u Leskovcu za 20.000 evra iz budžeta grada.
Takođe se ne odnosi ni na pokretače inicijativa u Leskovcu o skupljanju para da ne peva na Roštiljijadi za 20.000 evra niti je Leskovčane, ali ni pokretače inicijativa i izdavače saopštenje, nazvala “raznorazne budale”.

Čak se uopšte i ne bavi njima već onima koji joj spočitavaju pevanje na Roštiljijadi, gde se krka meso ubijenih životinja a ona je vegetarijanka i bori se za zaštitu životinja.

Nema ona ni problem što će pevati na trgu jer, realno, za te pare i sa opštevladajućim sistemima vrednosti u zemlji Srbiji, što bi i imala.

Evo šta je Karleuša stvarno napisala.

Uzgred, treći dan od najave skupljanja novca da Karleuša ne peva na Roštiljijadi već da se 20.000 evra uputi deci kojoj je potrebno lečenje, zna li neko GDE se tačno i KOME uplaćuje taj novac?

Da li je neko već učestvovao u toj akciji i uplatio , i na koji način, novac?

Da ne ispadne sve je bila šala, komika, humor na društvenim mrežama radi marketinga i medijskih promocija a od stvarne akcije ništa.

Čekamo da Pokret za Leskovac objavi gde se tačno uplaćuje novac i na koji način.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Lucifer
Lucifer
1 godina pre

Naravno da je najava skupljanja novca samo spin, možda pušten i uz saglasnost vlasti. Narod još nije shvatio da su Dveri (i njihovi derivati) samo jedna frakcija vlasti.
ps. Samo jedan primer. Protiv tzv zapada i EU su, a više od pola njih radi u firmama koje dolaze sa tog zapada. Zar nije malo licemerno?