SSP: Zašto kilometar asfalta u Vranju košta više od 170. 000 evra?

VRANJE

Posle neuspelih pokušaja da apelujemo na nadležne, obraćamo se građanima u nadi da će uspeti da sačuvaju logiku, matematiku i zdrav razum do izbora, navodi se na početku saopštenja Stranke slobode i pravde u Vranju, koje prenosimo u celosti.

Nakon neuspelog pokušaja da uzgoj kokošaka presele na vranjsko šetalište u centru grada u propalom planu da tako “pripreme doček” čelnicima Stranke slobode i pravde, gradska vlast se vratila onome što najbolje zna da radi – da asfaltira sokake po abnormalnim cenama. Kako svuda kilometri asfalta opadaju, tako kod naprednjaka cena raste.
Ulica Viktora Bubnja, presvučena slojem asfalta, da, dobro ste pročitali, ne novo asfaltirana, već samo presvučena, bez zamene kanalizacione mreže, sređivanja trotoara, postavljanja zemljane podloge, izvedena je za astronomskih 20.000.000 dinara samo za jedan ceo kilometar. Više od 170.000 evra za kilometar presvučene ulice!
Postavljamo pitanje da li je asfalt iz uvoza, da li je možda primenjena kalkulacija cene radova iz ulice Bore Stankovića, da li se ispod tog jednog kilometra nalazi stanica metroa, da građani Vranja to ne znaju?
Bahatost i pohlepa ove vlasti se ne zaustavlja čak ni ovde, jer je odmah sutradan ova preplaćena investicija bila upropašćena sečenjem asfalta zbog navodne havarije na kanalizaciji.
Ali ko mari za dodatne troškove kada to i onako plaćaju građani Vranja?
Mozda danas tužilaštvo u Vranju da nije nadležno i za korupciju, ali već sutra biće, stoji u saopštenju GrO Stranke Slobode i pravde.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare