SSP traži od vlasti Studiju ekonomske isplativosti izgradnje stadiona

LESKOVAC

Na današnjoj sednici Skupštine doneta je zvanična odluka o gradnji stadiona po UEFA-a standardima dok preko 60% škola u Leskovcu ima poljske toalete. Iako Leskovac nema kanalizaciju i vodu po naseljima, nema asfalta i trotoara po ulicama, nije imao sredstava da održava i postojeći stadion, vlast bahato ulaže preko 2 milijarde dinara u novi.

Nema se para za neophodna sanitetska vozila, nema se para za skener i magnet, nema se ni za obrok u školama kako se deca ne bi onesvešćivala od gladi ali i udžbenike kako roditelji ne bi podizali kredite sa skandaloznim kamatama ali se ima preko 20 miliona evra za besmisleni projekat. U sedištima od preko 1 500 evra po komadu kroz koju godinu neće imati ko da sedi jer te stolice ne mogu hraniti i pomoći ljudima bez posla, ljudima kojima se duguju plate ili onima koji poslodavcima moraju vraćati delove minimalca.

Stranka slobode i pravde u Leskovcu od gradskih vlasti zahteva objavljivanje Studije ekonomske isplativosti stadiona koja sigurno i nepostoji jer u suprotnom 20 miliona evra građana ne bi bilo usmereno u građevinske firme SNS-a već rešavanje nagomilanih problema svih leskovčana, navodi bse u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare