SSP: SNS-ovi granitni spomenici Leskovcu

LESKOVAC

Rukovodstvo grada je za novi posao “šminkanja”, i dalje nezavršenog trga, opredelilo dodatnih 8,4 miliona dinara ili 73 000 evra. U ovom kriznom vremenu, novac će se potrošiti na granitne klupe, kojih već ima po celom trgu. Klupe nisu potrebne Leskovčanima ali jesu partijskim firmama “SNL gradnja” i “MANNERS” koje su osnovane za po hiljadu dinara, saopštio je Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Leskovcu.

“Firma “MANNERS” je prvo bila trgovinska radnja a naknadno počela da se bavi proizvodnjom betona. Povezana je sa firmama koje su neadekvatno održavale puteve ali i koje nisu izmirivale obaveze prema poveriocima. “SNL gradnja” poznata je kao firma koja ne ispunjava ugovorene obaveze i koja je mnoge radove u Leskovcu ostavila nezavršenim.

Takve firme prosperiraju danas. Takvim firmama odlaze pare iz Leskovačkog budžeta dok pošteni privrednici grcaju u problemima i dugovima. Takvim firmama odlaze pare dok narod ne može ni adakvatno da se leči.

Da li je 73 hiljada evra moglo biti utrošeno pametnije?!

Da li je bio pametnije i korisnije kupiti 15 EKG uređaja, 10 CTG-a ili 6 ultrazvučnih aparata za iste pare?

“Pogrebnici” Leskovca ipak su rešili da podignu granitne spomenike, dok sve Leskovčane zavijaju u crno”, dodaje se u saopštenju.

                                                                                     

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pera ložač
Pera ložač
1 godina pre

Ne vređajte granit, ovde je reč o betonu

Pločka vlast
Pločka vlast
1 godina pre
Odgovori  Pera ložač

Od pločke, tačnije.