SSP: Pozivamo sve službe da ispitaju slučaj lažnih vakcinacija u Vranju

VRANJE

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Vranju pita da li je istina da su na vakcinalnom punktu u Sportskoj hali postojale organizovane grupe koje su izdavale potvrde o vakcinaciji.

„Krajem septembra ove godine  na graničnom prelazu Preševo došlo je do hapšenja dve državljanke Severne Makedonije, koje su dobile potvrdu da su vakcinisane u Sportskoj hali u Vranju, a da pritom nisu primile vakcine”, navodi SSP u saopštenju,.

“Postoje dva razloga zašto su uhapšene državljanke Severne Makedonije. Ili su dobile potvrdu bez vakcinacije ili nisu platile potvrdu. Javna tajna je da u Vranju postoji “vakcinalna mafija”. Zato pitamo direktora Zdravstvenog centra Vranje:

1. Da li je istina da su na vakcinalnom punktu u Sportskoj hali postojale organizovane grupe (obezbeđenje, medicinska sestra ili tehničar i lekar) koje su pojedinim građanima Srbije, ali i okolnih zemalja pribavljali potvrde o vakcinaciji, a da se pri tom nisu vakcinisali?

2.Da li je istina da su tu uslugu građani plaćali između 200 i 300 eura po osobi?, navodi se u saopštenju vranjskog odbora ove stranke.

Skorašnje hapšenje lekara Doma zdravlja Vranje ukazuje na to da je u ovoj ustanovi kriminal na visokom nivou dodaje vranjksi odbor SSP i poziva “sve službe da ispitaju ovaj slučaj lažnih vakcinacija i da privedu pravdi odgovorne“.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Toma
Toma
2 godine pre

Šta je radeo Ćela tamo kad ih nije doveo u red?