SSP Niš: Sve je isto samo njega nema

NIŠ

Danas su u Nišu lažni odbornici izabrali lažnu gradonačelnicu i lažno rukovodstvo, “izbrane” na lažnim izborima, saopštio je Geadski odbor Stranke slobode i pravde Niš.

“Da od gore uvek može gore, potvrdili su naprednjaci i ovaj put. Na čelu grada postavljena je Dragana Sotirovski, načelnica Nišavslog okruga u prethodnom mandatu. Izuzev bahatosti, zapošljavanju supruga i proganjanju neistomišljenika, nije postigla apsolutno ništa.

Vrh niške lokalne vlasti čine preletači, ljudi koji su pritvarani i optuženi za korupciju i druga sa funkcijama povezana krivična dela. Jedino ispravno što je izgovorio predsednik Skupštine danas bilo je “Otvaram pretres”. Jer oni jesu za sudnicu, gde će konačno odgovarati za sva nedela koja čine poslednjih osam godina, a ne za Skupštinu.

Plejada istih likova koji su grad urnisali, samo menjaju pozicije i usavršavaju veštinu pljačkanja budžeta. Niš je unakažen grad, ulice pucaju posle asfaltiranja, posle svake kiše gradom teče Nišava, plave se domaćinstva. Niko ne reaguje jer borba za vlast važnija je od građana. Laži o broju umrlih od covid 19, ćutanje nadmežnih o epidemiološkoj situaciji u gradu. Zaposleni u javnim preduzećima koji tade za manje od zakonom propisanog minimalca, pa svoja prava ostvaruju preko sudova. Nebriga za ljude je glavno obeležje ove vlasti.

Afere trg, parkomat, kolektori, Divljane, aerodrom, tenderi za javni prevoz i ko zna koliko još nameštenih za koje ne znamo, samo su delić koji pokazuje koliko je naš grad očerupan, a građani poniženi.

Gradski odbor SSP Niš im poručuje da se ovog puta neće izvući. Lustracije će biti, a svako ko je radio u korist partije i svog džepa, a ne građana, će odgovarati po zakonima Republike Srbije. Obećavamo pravično suđenje u razumnom roku”, navodi se u saopštenju. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare