SSP: Naprednjaci kokoškama hteli da ometaju skup u Vranju

VRANJE

Povodom dešavanja na skupu Stranke slobode i pravde, koji je, u  subotu, održan u Vranju oglasio se Gradski odbor ove stranke, čije saopštenje prenosimno u celosti:

Vranjanski naprednjaci su prosuli hranu za kokoške po centru grada želeći da tako dočekaju potpredsednike Stranke slobode i pravde. Poznati po tome da nisu u stanju da bilo šta urade, tako su im i kokoške pobegle sa lica mesta, dok je nabacana hrana za živinu ostala po pešačkoj zoni. To i jeste tužna slika naprednjačke vlasti u Vranju koja nema bilo kakav odgovor na ogromno siromaštvo, nezaposlenost i mizerne plate u našem gradu ali se bavi neuspešnim i glupim performansima.

Džaba vam i dronovi nad šetalištem i turiranje kvadova i motora dok Marinika i Borko govore, Vranje je videlo čime se bavite dok nemate rešenje za radnike Geoxa i Jumka.

Zbog svega toga poručujemo da će vas Vranje ispratiti u prošlost gde vam je i mesto, a neke od vas i pred istražne organe u skladu sa zakonom, navodi se u saopštenju GrO Stranke slobode i pravde.

Juče je dok je trajao skup, deo šetališta iznad mesta gde je bio strančki događaj bio je posut velikom količinom pšenice. U blizini pored zgrade stare pošte mogle su se videti i tri kokoške, od kojih je jedna uginula. Na licu mesta se nalazila ekipa Policijske uprave u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare