SSP: Miting SNS spontano organizovan koliko i Svetsko prvenstvo

LESKOVAC

Jučerašnji miting SNS-a je spontano organizovan koliko je spontano organizovano Svetsko prvenstvo u fudbalu. Kamere ,dronovi, parole , transparenti, saopštio je danas Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde (SSP) Leskovac

“Krijući se iza spontanosti jasno je i njih sramota da organizuju miting protiv karikature i da je nemoguće protestovati protiv karikature da se i sami, ukoliko već niste, ne pretvorite u karikaturu.

Gotovo je izvesno da je jučerašnji miting bio jedna vrsta prinudnog rada za leskovačke naprednjake. Sudeći po izrazima lica i atmosferi, mnogima bi bilo draže da su bili u rudniku nego na mitingu. Mnogim članovima SNS-a postalo je juče jasno ono što je svima ostalima odavno jasno, da su i oni kao i cela Srbija zarobljeni u usijanoj glavi i pokvarenoj mašti Šešeljevog lažova i večitog radikala AV. 

AV je bez dileme najbezbedniji čovek u Srbiji. 

Srbija je ta koja nije bezbedna!

Građani su ti koji nisu bezbedni!

Dok državni vrh zahteva od građana da ih štite od karikature, ko štiti građane?

Nasilje nije hrabrost, svakako!

Ali ta parola gubi smisao kada je nose oni koji podržavaju čoveka koji je vikao ” sto za jednog”. Tu parolu ne mogu da nose oni koji podržavaju ljude koji su najavljivali ubistvo Srpskog premijera Zorana Đinđića a onda kada je kukavički ubijen, neki se od sreće napili.

Dokle Srbijo? ,, navodi se u saopštenju Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde Leskovac

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare