SSP: Ljudski životi ispred interesa kumova i pobratima

LESKOVAC

“Bagdala invest”, firma kuma i pobratima Gorana Cvetanovića,  rekonstruisala je Hotel “Leskovac” čiji se plafon urušio juče, saopštio je danas Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP).

” Da podsetimo, to je hotel u kome su do pre par dana održavane maturske večeri… Hotel u kome su, zbog nestručnosti, za malo izgubljeni životi dece i ljudi zarad brzog profita…
Firma kuma i pobratima gradonačelnika Leskovca je i podizvođač na izgradnji novog stadiona u vrednosti od 20 miliona evra ali i podizvođač u predstojećoj rekonstrukciji Opšte bolnice u vrednosti od  38 miliona evra?! Takvi nam po celoj Srbiji grade i rade o glavi. Za takve forsirane i zaštićene ne postoje reference, ne postoje nadzorni organi, ne postoji građevinska inspekcija, ne postoje eventualne žrtve. Zbog takvih institucije i organi moraju početi da rade svoj posao jer ljudski životi moraju biti ispred interesa kumova i pobratima”, poručuje SSP.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
1 godina pre

Zbog takvih kao Bagdala prvo treba skloniti Vučka i lokalne bahate šerife poput Meska i onda vraćati sve na svoje mesto narednih decenija uz otpor nesvesnog naroda i pod uslovom da te neka budala ne upuca kao Đinđića,jer ko je u Srbiji hteo da promeni nešto na bolje obično je dobijao metak pa i kraljevi između ostalog.Primitivizam na delu.