SSP : Leskovčani finansiraju , Cvetanović otvara

LESKOVAC

Imajući u vidu da pred mnoge izbore nije došlo do obećanog asfaltiranja sela, meštani Velike Kopašnice posao vlasti odradili su sami. Iako su prikupili čak tri četvrtine potrebnih sredstava (2,4 miliona dinara) to (Gorana, prim JUGpress) Cvetanovića nije sprečilo da im se naruga i svečano objavi završetak radova, saopštio je Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) .

“Dok bahata vlast troškari leskovački budžet meštani mnogih sela trebaju odvajati od usta svoje dece kako bi ona u normalnim uslovima mogla stići do škole! Umesto da im pored putne infrastrukture obezbedi i besplatne užine i udžbenike, naprednjačka vlast nastavlja sa dodatnom globom njihovih roditelja. Da li će leskovčani, sa najnižim primanjima u Srbiji biti primorani da sami asfaltiraju ulice dok vlast gradi novi fudbalski stadion,  spomenik Stefanu Nemanji, fontane i mnoge druge beskorisne projekte od naših para?

Gradonačelniče Cvetanoviću, da li je samostalno ulaganje meštana Velike Kopašnice u asfalt poruka ostalim leskovčanima?

Ako je tako, zašto svoj novac niste dali za asfaltiranje ulice u kojoj živite već je ona rekonstruisana budžetskim novcem? Da li ste, za radove na vašoj kući, iz svog džepa platili radnike  JP „Vodovod“ i JKP „Komunalac“ ili su to učinili građani Leskovca?

Prestanite da globite narod koji uredno plaća porez i doprinosi gradskom budžetu jer para za popravku infrastrukture ima ali ga svesno odlivate u pravcima bliskim režimu i vama”, navodi SSP.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zabrinut
Zabrinut
8 meseca pre

Ma nemate mamograh, al’ imate adžiju. Malko li vi je? Da se dičite, Vranjanci ni toj nemaju.