SSP: Gradonačelniče, gde ste to videli da se drveće sadi u decembru?

VRANJE

Iznenađenjima koja nam priređuju gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković i većnik za urbanizam i komunalnu infrastrukturu, Miodrag Protić, nikada kraja. Naime, lokalna vlast ovog meseca pokreće realizaciju komunalnog plana iz ove godine. Verovatno su sačekali da se završi građevinska sezona pa da započnu raskopavanje ulica i dodatno maltretiranje građana.

Realizacija komunalnog plana počela je sadnjom drvoreda u ulici Bore Stankovića i to u drvenim žardinjerama. Imali smo niz primera gde se sadilo drveće bez rezona – kao u Ulici Moše Pijade ili Radničkoj. Međutim, ovo ozelenjavanje je uvreda za sve zdravorazumske ljude. Svi znamo da je uzaludno mlade stabljike saditi usred decembra po najvećem mrazu.

Ovo je još jedan u nizu načina kako da se dodatno isprazni gradski budžet, jer stabljike koje se sade u ovo doba godine nikako ne mogu opstati. Njihov cilj je da iskoriste još ovo malo vremena koje će provesti na vlasti da se dodatno obogate. Međutim, vrlo brzo će doći smene ove vlasti.

Stranka slobode i pravde garantuje da će ispraviti svaku grešku nestručnih ljudi koji su trenutno vlast u našem gradu, navodi se u današnjem saopštenju GrO Stranke slobode i pravde Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mile
Mile
2 godine pre

Saditi drveće u decembru je čak i preporučljivo zbog primanja istog, a sad gde ga sade to je nešto drugo.